Често задавани въпроси

Какъв е срокът на доставка?

Всички направен поръчки се доставят от външна/ независима от нас куриерска фирма. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място, графикът на посещение на куриерската фирма, както и метрологични условия. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 17 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е фиксирана за цялата страна – 5 лева. Цената на доставката е различна от тази, само в случаите, когато получателят пожелае доставката да сее осъществи с куриерска фирма по негов избор или направената поръчка е с тегло над 5 кг.

Предлагате ли доставка с фиксиран час?

Доставка с фиксиран часови интервал се предлага с допълнителна надбавка от 2,50 лв върху общата цена за доставка (общо 7.50 лв)

Възможно ли е получаване от вашия магазина?

Получаването на поръчки от офис на онлайн магазина не се таксува. Адресът на нашия Магазин е: София, ул. Янко Софийски Войвода 6 (карта)

Как да платя?

Предлагаме 3 метода на плащане: банков превод, наложен платеж – директно при получаване, pay pal

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

Наясно сме, че понякога продуктите, които ви продаваме имат фабрични дефекти, не отговарят напълно на описанието им поместено в сайта. Съществува и вероятността, когато облечете някоя дреха, закупена от нас, вие да не се харесате.
Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:
възстановяваме суми по върнати поръчки само по банков път.
За тази цел вие трябва да ни изпратите IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от поръчка.
Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 10 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.

Каква е процедурата по връщане на поръчка?

В опаковката, на получената поръчка, ще откриете Формуляр за връщане и замяна, който трябва да попълните, по начина който е указан в него. Изпратете ни пратката по куриер или поща. След получаването и прегледа й, ще ви възстановим сумата в посочения по-горе срок или ще ви върнем продукт, с който искате да замените върнатия.
Пратки за наша сметка приемаме само с куриерски фирми: Рапидо
(национален телефон за поръчка 0 700 1 6006)

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, за тази цел трябва да сте регистриран потребител; по телефона, както и през онлайн чат на сайта. За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

Прегледайте таблицата с размери, както и пълното описание на продукта. Когато той не е наличен в стандартен размер, неговите мерки са подробно описани.

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог.

Как да се свържа с вас?

Можете да се свържете с наш консултант, всеки работен ден между 9 и 17 часа, по телефон, имейл, чат.

Мога ли да ви посетя на място, за да разгледам и пробвам вашите продукти

Нашият магазин се намира на адрес София, ул. Янко Софийски Войвода 6 КАРТА